Ремонт авто по безготівковому розрахунку з ПДВ

Ремонт авто по безготівковому розрахунку з ПДВ

Ціни

Онлайн-банкінг – зручний сервіс, яким воліють користуватись більшість українців. Оплата кредитками послуг СТО дозволяє контролювати витрати на рахунку, вести фінансовий облік. Більшість банків уже випускають безконтактні картки для більшого комфорту своїх клієнтів. Безготівковий розрахунок особливо актуальний за умов поширення масових захворювань, оскільки дає можливість уникнути безпосереднього дотику до терміналу.

 

Оплата послуг СТО безготівкою

Автосервіс Саміко надає своїм клієнтам можливість оплатити роботу майстрів безготівковим розрахунком. Станція технічного обслуговування оснащена зручним безконтактним терміналом, який не знімає додаткової комісії. Тепер не обов’язково мати з собою готівку, достатньо мати картку будь-якого банку!

Компанія Samiko Servis здійснює будь-якої складності ремонт авто по безготівковій нагоді та надає такі послуги:

  • Автоелектрика та ремонт проводки;
  • Заміна олії та фільтрів;
  • Корпоративне обслуговування, безготівковий розрахунок із ПДВ;
  • Повне технічне обслуговування (ТО);
  • Ремонт гібридних автомобілів;
  • Ремонт ходової та підвіски;

Автосервіс Samiko з ПДВ у Києві надає послуги виключно легально. Це дозволяє безпосередньо працювати з виробниками оригінальних запчастин і продавати їх клієнтам без переплат. Послуги також надаються виключно у законодавчому полі, що дозволяє їх оплачувати безготівковим розрахунком.

Професійне обслуговування підприємств

Компанія Саміко здійснює повне технічне обслуговування автопарків корпоративних клієнтів. Досвідчені майстри роблять ремонт малого комерційного транспорту, пасажирських автобусів, вантажівок. Комерційні клієнти отримують значні знижки та вигідні пропозиції багаторічної співпраці.

За потреби наші фахівці допоможуть не лише замінити зношені запчастини, провести ремонт та змінити рідини. Ми можемо придбати для приватних та комунальних підприємств необхідну кількість авто у США за цінами нижчими, ніж на ринку України. Безготівковий розрахунок автосервісу дозволяє отримати чеки про оплату для звіту, швидко та без проблем легалізувати авто.

Бережіть вільний час та гроші, оплачуючи послуги СТО банківською карткою!

Онлайн запис

    Ваше ім’я
    Ваш автомобіль
    Номер телефону

      Безкоштовна консультація

      Запис онлайн в один клік, менеджер зв’яжеться з вами

      Lexus